Effiel Tower – Moatti Riviere

The Eiffiel pavilion designed by Moatti Riviere is a new transformation taking place on the lower deck of the tower giving new spatial awareness to those who visit the Eiffiel tower. The pavillion will replace the reception and confrenence room of the original tower which will inform visitors to the tower, the structure of the pavillion uses the already existing structure of the tower to maintain stability and freedom of movement .

 

 

PAVILLION PLANS

SOURCE

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: